Till alla O-meeting funktionärer

Ett tack från tävlingsledningen genom Anders Lamm:

Även om jag går och lägger mig riktigt trött ikväll, lägger jag mig med glädjerus i kroppen.

Stolt och glad över alla er klubbkompisar som hjälpt oss i tävlingsledningen till att göra ett kanonarrangemang.

Att arrangera tävlingar är jobbigt och naturligtvis hade vi önskat ytterligare ett par hundra deltagare, men med Håkan Hellström som ser till att billigaste vandrarhemsrummet i Göteborg kostar 5000 kr/natten är det inte lätt att locka deltagare utifrån ett år som detta. Men att då genomföra ett sånt höjdararrangemang där många ungdomsledare i andra föreningar tackar oss för årets bästa tävling ger mersmak och jag tror då säkert flera återkommer nästa år.

Som förening kan man försöka köra runt sina arrangemang på ett fåtal rutinerade orienteringsrävar som säger att nu gör vi som vi alltid gjort men samtidigt blir tröttare och tröttare för varje år eller så gör man som vi i Frölunda och får med flera som delar på ansvaret och hjälps åt.  

Jag hoppas alla ni som hjälpte till också känner er stolta och fick se glädjen hos deltagarna och inte minst ungdomarna som var med.
Utöver våra banläggare som alltid tvingas lägga ner ett jättearbete vill jag rikta ett extra tack till våra juniorer och äldre ungdomar som med bravur tog hand om labyrintorienteringen som vi prövade att arrangera för första gången och som blev en sådan succé.

Eva, Karin, Peter och Anders.