Kategori: Nyheter

Jukolautmaningen 13 juni

GMOK har bjudit in oss och övriga breddklubbar i Göteborg till Jukolautmaningen 2020. Konceptet är liknande Tiomilautmaningen som Tolered-Utby arrangerade för några veckor sedan.

Beställning av klubbkläder – senast 7 juni

Är du intresserad av att köpa nya klubbkläder? I vår klädkollektion från SIGN finns det tre varianter på tävlingströjor samt två olika klubboveraller. Dessutom har vi utökat sortimentet med ett löparlinne.

Teknikträning 28 maj

Mölndal Outdoor arrangerar teknikträning vid sjön Horsikan nära Pixbo torsdag 28 maj med möjlighet att orientera till fots och med mountainbike.

Sisjömästerskapet 9 juni

Tisdag 9 juni kl 18 har vi vår traditionella avslutning – Sisjömästerskapet. Anmäl dig senast måndag 8 juni kl 22 via Eventor

Saknar du veckomailet?

Vi har förändrat utskicket av “FOLs träning” från och med denna veckan och det påverkar vissa mailklienter som tror att det har kommit reklam.

Vårsprint vid Backaskolan

Vi kan springa vårsprint på onsdag 20 maj vid Backaskolan på Hisingen.

Trailgruppen 19 maj

Ytterligare ett nytt ställe att springa på – denna veckan Tumlehed i Torslanda.

Teknikträning torsdag 14 maj

Herkules arrangerar teknikträning vid Wendelsbergs Folkhögskola, Mölnlycke, med temat kontrollplock.

Seger för Frölunda OL i 10milautmaningen

På söndagseftermiddagen stod det klart att Frölunda OL tog hem segern i 10milautmaningen – Tolered Utbys 10mila-substitut riktad mot breddklubbarna i Göteborg.

Frölunda OL leder 10milautmaningen efter dag 1

Frölunda OL stod för en gedigen insats när vi idag sprang 10milautmaningen vid Länsmansgården. När hälften av klubbarna startat leder vi med knappt 40 minuter för Tolered-Utby OL och 68 minuter före OK Alehof.