Nya plagg till FOLs klubbkläder – beställ senast måndag 5/9

Vi kommer att utöka kollektionen av klubbkläder med tre nya plagg.

  • Marinblå hoodie med lång dragkedja. Kommer med broderat klubbemblem på bröstet samt broderad text FRÖLUNDA ORIENTERINGSLÖPARE på ryggen.
  • Puffjacka i lätt, vindtät och ventilerande dun. Jackan kommer erbjudas i två varianter med endast broderat klubbemblem på bröstet samt broderat klubbemblem på bröstet/broderat FRÖLUNDA ORIENTERINGSLÖPARE på ryggen. Jackan är svart.
  • Marinblå keps med broderat klubbemblem. Utgår pga svagt intresse.

Alla plaggen levereras från Noname och kommer att saluföras via deras webshop. Vår strävan är att ha plaggen levererade till oss senast mitten av oktober, dvs inför 25manna. Därför kommer det att vara ett relativt kort beställningsfönster denna gång eftersom webshoppen stänger måndag 5 september (förlängd från 30/8). Klubben kommer inte att subventionera dessa plagg.

För att komma in i webshoppen så loggar ni in på följande länk:
http://clubshop.nonamesport.com
Lösenord: 00329FOL
Ni kommer där att behöva skapa ert eget konto. Efter beställning och tillverkning så skickas plaggen till klubben för upphämtning i klubbstugan. Betalningen sker direkt till Noname i webshopen.

För att ni skall kunna prova storlekar så finns samtliga plagg/storlekar nu uppe i klubbstugan. Notera att både hoodien och jackan erbjuds även i en dammodell.

Mvh Pär & L-G