Tränings- och tävlingshelg i Finspång 25-27 mars

Vi planerar en kombinerad tränings- och tävlingshelg uppe i Finspång igen helgen 25-27/3. Lägret vänder sig till samtliga klubbmedlemmar.

På samma sätt som för två år sedan så kommer vi att bo i Finspångs SOK:s stora fina klubbstuga med gott om sovplatser, stort kök och omklädningsplatser.

Vi samåker upp på fredagen då de som åker tillsammans får komma överens om avresetiden. Vi kommer att boka stugan fredag-söndag så de som vill åka redan fredag morgon för att hinna med ett träningspass på fredagen har den möjligheten.

Vi planerar för två träningspass på lördagen på två av de ordnade träningsbanor/områden som finns att tillgå (se mer info här). Banläggaren Olle Lindman skriver bland annat så här om ett av områdena:

Drömterräng på årets träningspaket! Återupptäckt område söderut. Inte använts på allvar sen Hundekullakartans dagar sent 70-tal. Och innan dess lång-SM 1966.

På söndag kommer vi att springa Måsenstafetten som arrangeras av OK Måsen. Stafetten går i Nävekvarn längst ut invid Bråvikens norra sida ca tio mil öster om Finspång. Det finns klasser för alla åldrar så vi bör kunna mönstra mangranna lag i samtliga klasser 😊 !

Mat och transport kommer att samordnas. Meddela ditt intresse mha följande länk.