Spinning säsong 3 börjar!

Onsdagen den 31 oktober drar klubbens cyklande igång igen – härlig träning med stor intensitet och glädje! Obs! ny starttid kl 19.15 och parkering sker i p-hus.

Nu är det snart dags för säsong 3 av spinning som vi kör i Friskis & Svettis lokaler i Brottkärr. Vi startar 31 oktober och med kort uppehåll vid Jul/Nyår samt sportlov blir det 18 tillfällen på onsdagar och sista gången den 20 Mars, då vi kommer att vara starka och vältränade för en ny orienteringssäsong.

Det blir tre helt nya pass vilket innebär olika pass och blandad musik varje gång! Vi kommer att köra ett säsongsupplägg med tyngdpunkt på uthållighet i början för att i slutet ha fokus på att öka vår högsta nivå, men för att göra det roligare så blir det stor variation mellan varje pass.

Ny parkering i P-Huset, man kör in på andra sidan av huset, och äntligen har de ordnat så att pulsmätarna fungerar och visas på väggen.

I år startar vi passet kl. 19.15 ! Kom i tid! Anmälan via doodle-länk. Maximalt finns det plats för 30 deltagare så kom ihåg att stryka dig om du inte kommer!!

Kostnad 100:- (subventionerat) för hela säsongen, 18 tillfällen, Swisha eller sätt in på klubbens bg/pg, glöm inte skriva från vem och vad det gäller.

Mer info hittar du här. Varmt välkomna, Richard och Katarina