Sommarskogsintervaller 2019

Det blir skogsintervaller som leds av Richard Blom även denna sommar med start 18 juni. Trots att han inte är helt återställd efter en rullskidkrasch tidigare i år så har han lovat att leda träningen.

Nu kör vi igång intervaller i den härliga sommarskogen, på tisdagar kl. 18 från klubbstugan som gruppträning, ren löp- och konditionsträning.

Intervallerna springer vi på olika slingor i lättsprungen terräng där ett varv tar 1-2 min att springa. På så sätt håller vi ihop hela gruppen och träningen blir roligare och ger mer då det blir lättare att pressa sig lite extra.

Träningspassen börjar med uppvärmning och lite löpskolning, följt av intervaller allt från 45 x 15 (s) upp till 4 x 4 (min) och avslutas med utfallssteg.

Alla kan vara med oavsett ålder och vilken nivå man befinner sig på. Ingen särskild utrustning behövs, men gärna skor som har bra grepp. Det viktiga är att du tycker det är kul att springa i skogen!

Första tillfälle 18 juni, fram till 13 augusti med uppehåll i slutet av juli dvs 18/6 – 16/7, 6/8 – 13/8 med uppehåll 23/7 – 30/7

Gratis för klubbmedlemmar!

Är du intresserad men inte medlem? Kom och prova på en gång och bli medlem sedan.