Sista chansen: Försäljning av kläder från Ullmax

Tisdag 23/10 är det sista chansen att beställa kläder från Ullmax. Beställning görs i klubbstugan eller via Ullmax-länken.

Behöver du underställ eller strumpor? Frölunda OL säljer nu kläder från Ullmax som har underställ, mössor, strumpor och annat för hela familjen. Detta är ett sätt för klubben att tjäna pengar då 30% går tillbaka till Frölunda OL.

Säljperiod är vecka 39 tom 42 (sista dag för beställning är förlängd till tisdag 23/10, vecka 43) med planerad leverans vecka 45. Vi kommer ha en provkollektion hängandes i klubbstugan samt möjlighet att titta i katalogen och beställa.

Om ni är intresserade av att beställa från Ullmax, kontakta i så fall Pär Johannesson. En nyhet är att det går att lägga in beställningen direkt på nätet: https://shop.ullmax.com/se/frolunda-ol/.

De som är intresserade av att sälja Ullmax produkter till släkt, vänner eller på jobbet för Frölunda OLs räkning kan kontakta honom. Frölunda OL tjänar 30% av totala försäljningsbeloppet, vilket så klart går tillbaka till klubbens verksamhet.

Om Ullmax: ”Till en början var vårt fokus främst produkter i ull, som är ett fantastiskt material i många avseenden och våra underställ och strumpor i merinoull har blivit mångas favoriter! Idag har vi ett brett utbud av funktionskläder som passar både till hårdare träning och som värmande lager när man vill ta det lite lugnare.”

Efter säljperioden finns möjlighet att beställa via Ullmax webbshop och då välja att stödja Frölunda OL (10% går tillbaka till klubben).