Frölunda OL är årets ungdomsförening i Sverige 2020

Vi är stolta och ödmjuka inför faktumet att Skogssportens Gynnare valt att tilldela Silverkotten till Frölunda OL – vi är årets ungdomsförening 2020!

Ordförande Anna Martner:

”Styrelsen är, liksom hela föreningen, stolt över denna fina utmärkelse. Det stora engagemanget från alla ungdomsledare har fått klubbens ungdomsverksamhet att höja sig en nivå under de senaste åren. Vi är mycket glada över att detta har uppmärksammats av Skogssportens Gynnare.”

Sammankallande i ungdomskommittén, Richard Torsein:

”Vi i Frölunda OL:s ungdomskommitté känner oss både hedrade och tacksamma för denna fina utmärkelse. Vi har haft ett riktigt bra år trots covid-19. Det var rekordstort intresse för vårens nybörjarkurs för ungdomar och vi tog in betydligt fler än tidigare år.

Då många tävlingar varit inställda har vi arrangerat egna träningstävlingar men även gjort det tillsammans med våra samarbetsklubbar.

En av höjdpunkterna för oss hittills under året var vårat arrangemang u10milautmaningen som vi fått mycket bra feedback på. Det som är extra kul är att ungdomarna själva också varit delaktiga och lagt ned en hel del jobb. Bland annat arrangerade de en träning i tävlingsform för hela klubben. Så denna utmärkelse är något som vi känner att många i klubben är delaktiga i och inte minst våra härliga ungdomar.

Ett stort tack till Skogssportens Gynnare! Här ska firas.”

Här nedan syns diplomet och här är motiveringen. Läs mer om Skogssportens Gynnare här.