Ny spinningsäsong 2019/2020 startar vecka 44

Snart startar en ny spinningsäsong för klubbens medlemmar i Friskis & Svettis lokaler i Nya Hovås/Brottkärr. Upplägget är likt tidigare år – onsdagar med start kl 19.15 då man ska vara färdig att börja trampa uppsutten på sin cykel.

Vi håller på hela hösten och vintern fram till mitten av mars (vecka12), med uppehåll för veckorna 52, 1 och 7.

Årets säsong börjar med ett antal pass där vi fokuserar på att komma igång med spinningen för att därefter övergå till pass med allt längre intervaller – i syfte att bygga upp uthålligheten och förbättra konditionen. Under den senare delen av säsongen bjuder vi på allt fler pass med korta intervaller med högre intensitet för att på så sätt öka vår högsta nivå och maximala syreupptagning.

Stor variation mellan passen utlovas och i år finns även ett riktigt utmanande pass med inspiration från en av de tuffaste etapperna i årets Giro d’Italia att se fram emot.

Alla från 13 år kan vara med och det finns plats för 29 deltagare. Läs mer här om hur du anmäler dig, hittar dit och annan praktisk information. Anmälan görs med hjälp av en doodlelänk där nya tillfällen successivt kommer att läggas ut. Var noga med att avboka dig så snart som möjligt om du får förhinder. 100 kr kostar det för hela säsongen.

Varmt välkomna!

Richard och Katarina