Ny klädkollektion? Vi vill ha era idéer på ny design!

Styrelsen har beslutat att sondera möjligheten att eventuellt byta leverantör av klubbkläder. Vi skulle i så fall i samband med detta även byta design på vår tävlingströja och overall och efterlyser medlemmarnas kreativa förslag på den nya designen.

Känner just du att du besitter en skapande ådra, skissa då upp ett förslag på tävlingströja respektive overall. Detta kan du antingen göra för hand med papper och penna alternativt genom att utnyttja bifogade pdf:er (overall, tröja och logga) som underlag (förslagsvis använda Illustrator).

Då kan du göra vektoriserade skisser direkt (det går ej att trycka pixelgrafik). Handritade skisser kommer vi sedan förädla med hjälp av leverantörens designavdelning. Tröjorna kan man i princip lägga egen design på hela tröjan.

Men det är bra om man undviker designer över sömmarna mot ärmarna, då det finns risk att de blir misspass där. Jacka går att lägga egen design på alla fält utom de som är svartmarkerade. Där är det stretchtyg och dessa finns i marinblått, vitt, svart och går även att trycka i de flesta andra färger (men ingen design).

Överdragsbyxa är samma sak, där går framsidan att göra egen design. Baksidan är stretchtyg. Det är önskvärt att vi bibehåller dagens klubbfärger. Ryggtrycket kan om så önskas förädlas. Klubbmärket skall dock lämnas intakt.

Vi vill ha in ert förslag senast 25 november (skickas till Pär Johannesson, Ulrika Johannesson eller L-G Wallenius) Som en konsekvens av detta som kommer vi avvakta med att kompletteringsbeställa nuvarande modell av tröjor och overall fram till dess att styrelsen har tagit beslut i frågan. Hälsningar L-G Wallenius