Ny kläddesign – beställ senast onsdag 6 februari

Nu har vi äntligen en ny klädkollektion framme från SIGN som vi tar upp beställning på. I en första omgång erbjuder vi tre varianter på tävlingströjor samt två olika klubboveraller.

Till försäljning i den nya klädkollektionen från SIGN finns tävlingströja (kort och lång ärm), vindoverall och vinteroverall. Gör din beställning via beställningsformuläret senast onsdagen 6 februari 2019.

Notera att tröjorna även går att få i skuren dammodell utöver unisex-modellen som kommer att vara vår standardmodell (tröja VENT). Vi har denna gången fått specialpris på vinteroverallen. Ni kan även mot en tillkommande kostnad på 50 kr/plagg få ert eget namn tryckt på höger bröst.

Mer information om Frölunda OLs klubbkläder.

Kom och prova ut din storlek på tisdag i klubbstugan där det finns en provkollektion i de flesta storlekar. De flesta har behövt en storlek större än normalt (och för dammodellen två storlekar större). När du vet storleken beställer du via beställningsformuläret senast onsdagen 6 februari.

Stugan är öppen för provning följande kvällar:

  • Tis 22/1: 18 – 20
  • Tis 29/1: 18 – 20
  • Ons 30/1: 18.30 – 20
  • Sön 3/2: 16 – 18
  • Tis 5/2: 18 – 20

Har du frågor så kontakta Ulrika Johannesson på telefon 0706-800958. Därefter kommer det fortsättningsvis gå till som så att ni via ett Googleformulär.

När vi har fått ihop fem exemplar så kommer vi att lägga en kompletteringsbeställning till vår leverantör Sign.

Vi kommer precis som tidigare att ha ett mindre lager av tävlingströja i modell VENT Unisex uppe i klubbstugan. Detta kommer alltså att vara vårt standardutbud men är det så att ni har förslag på ett annat klubbplagg som ni skulle vilja ha (titta gärna på Signs hemsida för inspiration) så kan vi alltid göra specialbeställningar av dessa.

Det skulle exempelvis kunna vara ett löparlinne. Orienteringsbyxor och likaså OL-strumpor får ni även i fortsättningen inhandla hos förslagsvis SM Sport där vi har 10 % rabatt (ange att ni är från Frölunda OL vid köpet).