Kära medarrangörer till O-Meeting 2023

Ett stort varmt tack!

Vi har i dagarna tre ordnat ett av de större orienteringseventen i västra Sverige, särskilt om man ser till sådana med särskilt fokus på ungdomar. Och vilket positivt mottagande vi fått! Det har kommit mycket beröm om allt från banor, sociala medier, parkering till picklad lök på burgarna.

2 997 tävlingsresultat under dessa tre tävlingsdagar, samt ett 50-tal som deltagit i Miniknat. Detta hade inte varit möjligt utan er ca 130 medarrangörer, som bidragit till att tillsammans lagt ner uppskattningsvis 4000 h. Vi har samlat lite fler siffror, håll utkik i sociala medier. Det vi vill säga här är att utan allas hjälp hade detta inte blivit så lyckat som det blev.

Vi vill egentligen lyfta fram alla individer som jobbat. Och i andra hand alla viktiga funktioner. Men det vet ni redan. Vi väljer därför att särskilt promota de unga personer som ställt upp och gjort lite extra (det är ju ett ungdomsarrangemang!). Vi tänker då på Maja som axlade rollen som ansvarig för direktanmälan och Alexander som tog två dagar i speakern, imponerande! Men också Audrey i inskolningen, Louise i barnpassningen, Gustav, Klara, Marcus, Martin, Saga och Vera i parkeringen, Axel och Ole på TC-bygg, David B på vätskeutlämning, Klara och Ted som kontrollinplockare, Molly och Maja i markan. Och många fler!

Fem personer har troligen gjort mest av alla och det är våra banläggare Ida, Jens, Lennart, Richard och Tim. Ett extra tack till er.

Nu har vi en liten utvärderingsperiod, för även om vi är stolta och nöjda över arrangemanget funderar man alltid på hur det kan göras bättre….

Allt gott!

Frölunda OL och Mölndals Outdoor IF

Anders L, Eva, Anders A, Erik och Karin