Dags att bada – i år igen!

Har du tagit simborgarmärket i år? Tisdagen den 6:e februari är vår ungdomsträning förlagd till Frölundabadet.

Passa på och hjälp klubben att få ihop så lång sträcka som möjligt när vi alla räknar ihop hur långt vi simmat. Förutom FOL-simmet så är det fri simträning och lek som är träningens tema.

Vuxna och syskon är som tidigare välkomna att vara med! Det kommer att finnas ungdomsledare på plats men ur säkerhetssynpunkt måste alla ungdomar som är med utan vuxet sällskap vara simkunniga och minst 12 år – läs mer om vad som gäller för regler på badhuset.

Kommer du utan vuxen så måste du också berätta detta för träningstillfällets ansvarige Katarina Borne. Vi samlas kl 18 vid kassorna till simhallen och håller på till stängningsdags kl 20.

Det är fri entré till simhallen för alla Göteborgs barn och ungdomar upp till och med 16 år. Du som är mellan 7-16 år måste dock ta med ditt skolkort (Västtrafikkortet) till badet för att komma in gratis så gör hemskt gärna det. För övriga medlemmar står klubben för inträdet. Simhallen är denna tid öppen för allmänheten så vi är inte ensamma – var därför extra uppmärksamma på klubbkompisarna så alla hittar varandra.

Vi har abonnerat en bana som är till för vårt motionssimmande. Behöver ni få tag i någon av ledarna så kommer vi att ha en bas vid bassängens kortsida.

Det är ingen gemensam avslutning med fika i klubbstugan denna gång, utan vi säger hej då vid simhallen. Ta gärna med något att äta och dricka på hemvägen. Hitta till Frölundabadet, se google maps

Hoppas många kan komma!