Beställning av klubbkläder – senast 7 juni

Är du intresserad av att köpa nya klubbkläder?
I vår klädkollektion från SIGN finns det tre varianter på tävlingströjor samt två olika klubboveraller. Dessutom har vi utökat sortimentet med ett löparlinne.

Om du är intresserad av att köpa nya klubbkläder, lägg en beställning via beställningsformuläret. Information om utbudet av klubbkläder hittar du under Kläder. Lägg din beställning 7 juni för att vara med i denna beställningsomgång med planerad leverans till höstens terminsstart.

Vet du inte vilken storlek du behöver – spana in någon i klubben som har det du är ute efter och be att få prova. Notera att kläderna är små i storlekarna och att de flesta behöver 1 storlek större i unisex-modell och ofta 2 storlekar större i dam-modell.

Värt att veta är att i klubbstugan har vi ett lager av Tävlingströjan VENT unisex-modell. Dessutom har vi ett begränsat sortiment av övriga klubbtröjor och löparlinne. Finns klädesplagget i förrådet – leta fram rätt storlek, meddela klädansvariga om vad du tagit.

Betalning sker till klubbens bankgiro 5851-0488 eller plusgiro 693187-7. Ange som meddelande Kläder och namn, tex Kläder, Pär Johannesson

Har du frågor så kontakta Ulrika eller Pär Johannesson (klädansvariga) via klader@frolundaol.se eller telefon 0706-800958.