20 februari senaste tillfälle för köp av kläder från Ullmax

Tisdag 20 februari kommer Pär Johannesson att vara på plats i klubbstugan med provkollektionen för Ullmax och det är då sista möjligheten att beställa för den här gången.

Frölunda OL säljer nu kläder från Ullmax som har underställ, mössor, strumpor och annat för hela familjen. Detta är ett sätt för klubben att tjäna pengar då 30% går tillbaka till Frölunda OL.

Om Ullmax: ”Till en början var vårt fokus främst produkter i ull, som är ett fantastiskt material i många avseenden och våra underställ och strumpor i merinoull har blivit mångas favoriter! Idag har vi ett brett utbud av funktionskläder som passar både till hårdare träning och som värmande lager när man vill ta det lite lugnare.”

Om ni är intresserade av att beställa från Ullmax, kontakta i så fall Pär Johannesson. På tisdagsträningen 23/1 kommer det att finnas en provkollektion och möjlighet att beställa.

Frölunda OL tjänar 30% av totala försäljningsbeloppet, vilket så klart går tillbaka till klubbens verksamhet. Säljperiod är vecka 4 tom 8 med planerad leverans vecka 10. Här är Ullmax katalog.

De som är intresserade av att sälja Ullmax produkter till släkt, vänner eller på jobbet för Frölunda OLs räkning kan kontakta honom. Det finns även möjlighet att beställa via Ullmax webbshop och då välja att stödja Frölunda OL (15% går tillbaka till klubben).