25manna 2024 – får vi ihop tre lag i år?


Det börjar dra ihop sig för höstens stora orienteringshändelse, 25mannastafetten. I år hålls tävlingarna i Haninge utanför Stockholm. Ta chansen och häng med på en stor tävling och samtidigt vara en del av vår härliga klubbgemenskap.

Tidigare år har vi ställt upp med två lag. I år hoppas vi på att ännu fler från klubben vill åka med så att vi kan bemanna upp ytterligare ett lag. Givetvis kommer ambitionsnivån variera beroende på lag (elit, utveckling och upplevelselag). På så sätt skall vi kunna få till passande sträckor för varje löpare. Det går även bra att åka med som supporter.

Vi planerar att resa tillsammans i buss från Göteborg runt 15-tiden fredagen den 11:e oktober. På lördagen den 12:e springer vi stafetten. På söndag hålls den individuella tävlingen 25manna medeln, som vi är med på innan vi sätter oss i bussen och åker hem. Vi kommer att vara hemma runt 22-snåret.

Vi kommer att bo på familjehotell där frukosten serveras. På lördagskvällen kommer vi kunna ha en gemensam middag med hämtmat.

Kostnaden för resan brukar vara ca hotell och middagskostnader, medan klubben subventionerar bussresan, anmälan till stafetten och mat/hamburgare mm i klubbtältet.

Anmäl dig i klubbaktiviteten i Eventor.
Vänta inte med att anmäla dig! Det underlättar mycket för oss att få reda på hur många vi kan tänkas bli i god tid.