Frölunda OL

 

Hej!

 

Denna vecka är det höstlov och därför är tisdagsträningen inställd.

Trailgruppen tar inte höstlov utan samlas som vanligt vid parkeringen utanför klubbstugan kl 18.

 

Spinningsäsongen startar på nytt i Friskis & Svettis lokaler i Nya Hovås onsdag 28 oktober.

Lokalen och tiden 19:15 är alltså densamma men nu får vi vara max 20 stycken. F&S har 15 cyklar klara för användning - därför kommer vi eventuellt behöva flytta några av cyklarna innan träningen samt flytta tillbaka dem. Denna "möblering" samt justeringar, pulsband mm som skall fixas gör att man bör vara på plats i god tid före 19:15. För att hålla reda på hur många som tänker komma så måste alla som tidigare anmäla sig på hemsidans Doodle-länk och glöm inte avanmäla om du får förhinder. Klubben sponsrar träningen men varje deltagare behöver bidra med 100 kr för hela säsongen. Richard, Anna och Katarina kommer att turas om att leda passen. Läs mer om maxpuls, anmälan osv på hemsidan,

 

Ingen Innebandy/gympa på torsdag på grund av höstlovet denna veckan.

 

Natt-KM arrangeras av IK Uven för de fyra samarbetande klubbarna

på torsdag 29 oktober i Bunketorp, senaste anmälningsdag är tisdag 27 oktober. Läs mer om KM och anmäl dig via Eventor. Preliminär starttid för FOL är mellan 17:30 och 17:50.

 

Sista poängpromenaden för denna hösten är på söndag 1 november.

Helt och hållet utomhus och ingen fika i klubbstugan. Välkommen att starta mellan kl 10 och 14.

 

Kommande tävlingar.

Deltävling 3 av Ungdomsnatt är onsdag 4 november vid Gödeberg, strax norr om Bunketorp. Anmälan i Eventor senast onsdag 28 oktober. (Tydligen är det Natt-OL som gäller i Lindome (Natt-DM, Natt-KM och nu Ungdomsnatt))

 

Med vänlig hälsning,

   Jonas J

 

 

Avregistrera dig? Klicka här.