Frölunda OL
Hej!

På tisdag 20 oktober är ungdomsträningen "Capture the flag"

Många har varit med tidigare men inte alla så här kommer en kort förklaring. Capture the flag är en lek som vi gör i mörkret med pannlampa. Det gäller att smyga sig in på motståndarlagets sida och hämta en gömd flagga och ta den med tillbaka till sitt egen sida utan att bli upptäckt och tillfångatagen. Det finns många olika sätt att göra den på så vi har en egen regeluppsättning för Frölunda OL som rekommenderas varmt att läsas igenom före tisdag kväll, här är länken till reglerna. Ett tips är att inte ha ljusa kläder på sig - mörkt syns minst! OL-skor är inget krav men däremot lampa. Alla grupper kommer att vara med - även orienteringslek och 9-10-åringar - så därför:
- samlas födda 2008 och yngre på baksidan av klubbstugan medan
- födda 2007 och tidigare samlas vid husgaveln mot parkeringen.

Trailgruppen träffas som vanligt kl 18 på parkeringsplatsen utanför klubbstugan för en löprunda i skogen.

 

På torsdag 22 oktober fortsätter innebandy/gympa i Hovåsskolan.

Vi ses i gymnastiksalen i Hovåsskolan kl 18 och har innebandy 45 minuter följt av gympa i ytterligare 45 till 19:30.

Som tidigare kan man vara med på enbart innebandy eller gympa eller båda, precis som man vill. Obs att det är på prov, skulle det bli för trångt så kan styrelsen få ta nytt beslut om vi skall ha den här verksamheten eller ej.

 

Poängpromenad på söndag 25 oktober.

Poängpromenad på söndagen som är helt och hållet utomhus (alltså ingen fika i klubbstugan). Starttiden är mellan kl 10 och 14 och startavgiften 10 kr för barn och 20 för vuxna.

 

Sista chansen på fredag att anmäla sig till Höstlovsläger.

Häng med på måndag och tisdag 26-17 oktober 8:30 - 16:30. Just nu är det 12 anmälda mellan 10 och 14 år men det skulle vara kul om några fler ville vara med. Ledarna hälsar att det kommer vara massor av roliga aktiviter. Man bör kunna springa utan en vuxen men det går bra att springa tillsammans med en kompis.  Läs mer och anmäl dig via hemsidan.

 

Kommande tävlingar.

23 oktober, en mörk fredagkväll, är det Natt DM i utkanten av Lindome vid Södra Barnsjön. Efteranmälan stängs onsdag 21 oktober kl 20. Anmälan i Eventor.

Ungdomsnatt är en serie med 3 deltävlingar i nattorientering. Etapp 3 är onsdag 4 november med samling vid parkeringen Gödebergsvägen nära Bunketorp. Senaste anmälningsdag 28 oktober. Läs mer och anmäl dig i Eventor.

 

mvh
    Jonas J

 
Facebook
 
Avregistrera dig? Tryck här.