Frölunda OL
Hej!

Styrelsen har beslutat att på prov öppna klubbstugan för dusch och ombyte i samband med tisdagsträningen.

Om Covid-19 situationen ändras och/eller om öppnandet inte sköts och fungerar kommer vi att ompröva beslutet. Ledare, barn och vuxna har ett gemensamt ansvar för att se till att stugan hålls öppen på ett ansvarsfullt sätt. En förutsättning för att vi ska kunna hålla stugan öppen för dusch är att det inte blir för trångt i omklädningsrum och hall. Det är inte tillåtet att vistas i hallen före eller efter träning, men det går bra att hänga in sin jacka där.Tills vidare blir det inget fika i samband med träningen, och allrummet är fortsatt stängt. Efter träning erbjuds medlemmar att duscha av sig och byta om (inget bastubad), och därefter lämna stugan för att vänta på eventuella familjemedlemmar utanför. Ett öppnande av stugan medför att en stugvärd kommer att vara på plats i stugan från 17.45 tills träningen är slut.

 

På tisdag 13 oktober är ungdomsträningen stiglöpning i skogen med intervaller.

Solnedgången är kl 18:11 så det är ännu mer nödvändigt med lampa denna vecka. Så - alla som har en lampa - ta med den. Några finns att låna men de räcker inte till alla. Samling i de vanliga grupperna kl 18 framför klubbstugan.

Gruppen med orienteringslek och 9-10-åringar kommer också ha löpträning med pannlampa. Samling kl 18 bakom klubbstugan.

Trailgruppen träffas kl 18 på parkeringsplatsen utanför klubbstugan för en runda i Sisjöskogen.

 

På torsdag 15 oktober startar vi innebandy/gympa i Hovåsskolan på prov.

Vi har bokat gymnastiksalen i Hovåsskolan denna höst på torsdagar mellan kl 18 och 19:30. Salen är större och fräschare än i Trollängsskolan och ligger nära Askims simhall. Tyvärr finns det inga fria parkeringar i närheten utan man får ställa ev bil på betalparkeringen utanför simhallen.

Som tidigare kan man vara med på enbart innebandy eller gympa eller båda, precis som man vill. Verksamheten vänder sig till alla och det har fungerat eftersom alla visar hänsyn. Obs att det är på prov, skulle det bli för trångt så kan styrelsen få ta nytt beslut om vi skall ha den här verksamheten eller ej. Innebandyn startar kl 18 och gympan 18:45.

 

Poängpromenad på söndag 18 oktober.

Höstens poängpromenader startar denna veckan. Som så mycket annat blir det på ett annorlunda sätt med start och mål utomhus och ingen fika eller annan verksamhet inne i klubbstugan. Starttiden är ändrad till mellan kl 10 och 14 för att om möjligt glesa ut avståndet mellan deltagarna. Startavgiften är densamma - 10 kr för barn och 20 för vuxna.

 

Påminnelse om funktionärer till sprint-DM 24 oktober

Vi arrangerar ju sprint-DM i Guldheden och söker efter funktionärer som kan hjälpa till med att sätta ut, patrullera mellan samt ta in kontroller. Läs mer på hemsidan där du även kan anmäla dig som funktionär.

 

Hög tid att anmäla sig till Höstlovsläger sista veckan i oktober.

I början av höstlovet, 26-27 oktober, blir det ett tvådagars dagläger för de som är födda 2006 till 2010. Läs mer och anmäl dig via hemsidan.

 

Kommande tävlingar.

Ungdomsnatt är en serie med 3 deltävlingar i nattorientering. Etapp 2 är onsdag 21 oktober med samling vid Skatås motionscentrals parkering och med sista anmälningsdag nu på onsdag 14 oktober. Läs mer och anmäl dig i Eventor.

23 oktober, en mörk fredagkväll, är det Natt DM i utkanten av Lindome vid Södra Barnsjön. Tänd lampan och se mer i Eventor.

mvh 
    Jonas J

 
Facebook
 
Avregistrera dig? Tryck här.