Frölunda OL
Hej!

Ungdomsträningens tema tisdag 6 oktober är skogsintervaller.

Helt enkelt intervallträning i skogen. Solen går ner 18:30 så räkna med att det kommer vara helt mörkt kl 19 och att lampa behövs vid slutet av träningen. Alla som har en pannlampa - ta med den (och kolla laddningen i tid innan). Samling i de vanliga grupperna kl 18 framför klubbstugan.

Gruppen med orienteringslek och 9-10 åringar har träning vid elljusspåret, ta med pannlampa om ni har. Samling kl 18 bakom klubbstugan.

Klubben har några lampor att låna ut men de räcker inte till alla. 

Trailgruppen träffas kl 18 på parkeringsplatsen utanför klubbstugan för en runda i Sisjöskogen.

 

Teknikträningen på torsdag 8 oktober är nära Stensjön i Mölndal och Herkules arrangerar.

Tema är riktningsändringar. Samling vid Västra Brovaktaregatan där det finns parkeringsplatser utmed gatan.Två startintervall: 17-17:45 samt 17:45-18:30 med max 50 löpare i varje intervall. Skärmarna kommer att sitta uppe till söndag och Stefan Hammar i Herkules kan skicka en fil med din önskade bana om du vill skriva ut och springa senare. Mer info, banor, vägbeskrivning och anmälan hittar du i Eventor.

 

Påminnelse om funktionärer till sprint-DM 24 oktober

Vi arrangerar sprint-DM i Guldheden och vi söker efter funktionärer som kan hjälpa till med att sätta ut kontroller, patrullera mellan kontroller samt ta in kontroller. Läs mer på hemsidan där du även kan anmäla dig som funktionär.

 

Påminnelse om Höstlovsläger sista veckan i oktober.

I början av höstlovet, 26-27 oktober, blir det ett tvådagars dagläger för de som är födda 2006 till 2010. Läs mer och anmäl dig via hemsidan.

 

Det är inte bara ungdomar som vill lära sig mer om orientering - vi får frågor även från vuxna nybörjare.

Tyvärr har vi brist på ledare för vuxna nybörjare - är det någon/några som kan ställa upp och hjälpa till här ? Fundera och hör av dig till någon i styrelsen.

 

Kommande tävlingar

GMOKs tävling Höstmedel i Slottskogen lördagen 17 oktober är nu öppnad för anmälan - begränsat antal platser! Läs mer och anmäl i Eventor.

Dagen efter, 18 oktober är det dags för Delsjömedeln som IFK arrangerar nära Brudaremossen. Mer info och anmälan i Eventor.

23 oktober, en mörk fredagkväll, är det Natt DM i utkanten av Lindome, tänd lampan och se mer i Eventor.

 

mvh 
    Jonas J

 
Facebook
 
Avregistrera dig? Tryck här.