Frölunda OL

 

Hej!

 

Det blir sommarskogsintervaller även på tisdag 17 augusti. Alla kan som vanligt vara med eftersom träningen görs på rundbana och de som vill springa fortare eller långsammare kan göra det. Ta gärna med lite vatten om det är varmt och ta på skor som går att springa i skogsmark med. Samling kl 18 utanför klubbstugan.

 

Torsdagens teknikträning har Mölndal Outdoor hand om vid Horsikans badplats. Start mellan kl 17:30 och 18:30. Badplatsen har fina badmöjligheter efter träningen.

Banor:
- Gul 2,6 km, 1:10 000
- Orange 3,4 km, 1:10 000
- Svart kort 3,5 km, 1:7 500
- Svart mellan 4,5 km, 1:10 000

För mer information och anmälan senast onsdag kl 21, se Eventor

 

Angående Götalandsmästerskapen den kommande helgen:

Markan är tacksam över att få hjälp med stora hembakade bullar
, gärna kanelbullar, att säljas för 10 kr styck. Lämna till Cecilia Engdahl på lördag morgon på plats eller om det passar bättre på Askims stationsväg 24 på fredagkvällen. Tänk på hygienen och baka inte om ni har några symptom. 

När det gäller priser så titta gärna efter om ni har bra begagnade böcker ni inte längre läser, helst kapitelböcker som kan passa till Inskolning och HD10-12. Ett bra sätt att uppmuntra läsning och återbruk.

Har ni även tomma glasburkar, typ sillburkar eller honungsburkar, så får ni gärna bidra även med detta så att vi kan koka sylt till de vuxnas priser. Böcker och glasburkar kan lämnas i klubbstugan på tisdagens träning.

 

Är du intresserad av stafett-DM den 5 september i Säve? Anmäl dig i så fall via detta formulär på hemsidan. 

 

Har du hört Sommar i P1 med Alexandre Antonelli som är medlem i FOL? Om inte lyssna gärna på Sommar i P1

 

Med vänlig hälsning
    Jonas J

 

 

Avregistrera dig? Klicka här.