Frölunda OL

 

Hej!

Ungdomsträningen tisdag 15 december:

Orienteringslek och 9-10 gruppen hade julavslutning förra tisdagen men det hindrar inte de som vill och kan att vara med om veckans bonusträning med samling vid utegymmet bredvid elljusspåret kl 18 precis som tidigare. Ta med pannlampa - det blir en gruppträning.

De som är 11 år och äldre kommer att ha stiglöpning med karta under ledning av L-G, dvs vägen kommer att vara markerad på karta. Samling kl 18 med pannlampa i respektiva grupper:

11-12 års gruppen: Klubbstugan (framför – en bit från dörren)
13-14 års gruppen: Klubbstugan (bakom – gaveln upp mot mobilmasten)
15-års gruppen: Klubbstugan (nedanför - vid cykelstället)

Trailgruppen har julavslutning denna vecka. Samling som tidigare vid norra änden av parkeringen kl 18 och löpning i grupp(er) om max 8 deltagare/grupp i lagom tempo på stigar i Sisjötrakten. Eftersom man inte vill vara sämre än alla andra i denna träningsvilliga klubb så kan den som vill komma även nästa tisdag kl 18 - kanske finns det någon annan på plats, kanske inte. Man kommer alltså dit "på egen risk".

 

Torsdagsträning 17 december.

Elisabeth är på samma plats och samma tid, dvs parkeringsplatsen vid Fiskebäckskyrkan ("Allianskyrkan" vid Aprikosgatan 2) kl 18. En pannlampefri löprunda med avbrott för styrketräning.

 

Det blir helgträning även denna vecka.

Det planeras för teknikträning i form av korridorer i Slottsskogen på söndag. Samling 10:00 vid södra parkeringen mellan spårvagnsgaraget och Villa Belparc med  anmälan senast fredag lunch.

 

Ytterligare 3 teorigenomgångar är upplagda på klubbens Youtubekanal och IGTV:

Att minimera bomtider, Att förbereda dig inför tävling, Kontrolltagning i hög fart  förutom de sedan tidigare
Att hålla riktning och Att orientera med framförhållning

 

Avstängningen av Facebook-kontot blev tillfällig - nu är det tillgängligt igen. Frågan är hur länge ...

 

Med vänlig hälsning,
    Jonas J

 

 

Avregistrera dig? Klicka här.