Frölunda OL

 

Hej!

 

Ingen spinning denna veckan pga sportlov.

 

Det är heller ingen träning varken på tisdag eller torsdag av samma orsak.

Klubbstugan är öppen som vanligt från strax före kl 18 på tisdag för omklädning och dusch för den som vill spontanträna men fikaserveringen återstartar först nästa vecka.

De som råkar befinna sig i Idre denna veckan är välkomna till skidskola i längdåkning med Richard Blom kl 14 vid Skidstadion (Idrefjäll). På tisdag klassisk stil och på onsdag skate.

 

torsdag 17 februari är det Mareld Nattcup, etapp 6, med samling vid Bunketorp. Senaste anmälan tisdag, se Eventor.

 

På söndag 20 februari arrangeras Vintercupen etapp 8 med samling vid Mölndal Outdoors klubbstuga vid Rådasjön. Träningen är på Lackarebäckskartan. För anmälan och mer info, se Eventor.

 

Nästa GOF ungdomsträning 13-16 år är lördag 26 februari i Skatås. Anmälan senast onsdag 23/2 via Eventor.

 

Påminnelser:

- 3 platser finns kvar till kombinerad tränings- och tävlingshelg i Finspång 25-27 mars - sen är det fullt. Läs mer på hemsidan där det även finns en länk med intresseanmälningsformulär.

- Frölunda OLs årsmöte kommer hållas digitalt söndag den 27 februari kl 18. Kallelse och dokument har skickats ut med mail.

- Intresseanmälningar för att kunna planera resor till Jukola och 10-mila behövs så snart som möjligt. Extra viktigt att anmäla sig tidigt när det gäller Jukola då vi behöver boka plats på Finlandsfärjan. Intresseanmälan finns under klubbaktiviteter där denna länk gäller Jukola och denna 10-mila.

- Vi behöver arrangörer för våra samträningar, dvs Vintercupen + teknikträningar. Anmäl dig via denna Doodlelänk som arrangör till våra samträningar ihop med de andra 3 samarbetande klubbarna. Nästa tillfälle av Vintercupen, etapp 9, är den 27 februari.

 

Veckans limerick

Från klubbstugan i vårt kära Frölunda
Varje tisdag bär det av mot ny runda
Bland mossar och rösen, Bernt är benägen
Med kunskap och intresse han visar oss vägen
På kvällen vi känner oss friska och sunda
KI

 

Med vänlig hälsning

    Jonas J

 

 

Avregistrera dig? Klicka här.